Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 27/04/2019
11:00 - 12:30

Locatie
Tuinderij Haverkamp

Disciplines Geen Disciplines


“Nou ik kan wel wat vertellen over mijn leven, zegt Jopie Duinhouwer. Dat is pas echt stuntelen geweest als boer/ landbouwer in het buitenland en nu hier. Ach, en is eigenlijk niet voor iedereen het hele leven gestuntel?

Jopie Duinhouwer, bekend van tuinderij Haverkamp, begon zijn cariere op de tropische landbouwschool in Deventer. En natuurlijk ga je vervolgens met je partner naar het buitenland om daar als landbouwer of adviseur te gaan werken. Andere talen, andere culturen, conflicten waar je je als Nederlander misschien minder bij voor kunt stellen. Ziektes die het andere klimaat met zich meebrengen… Kortom veel te vertellen over hoe je stuntelend temidden van dit alles je eigen weg vindt, en uiteindelijk dan toch weer als tuinbouwer in Nederland belandt. Nota bene in Deventer.

Jopie: “De antieke filosofen wandelden veel, tijdens de wandeling kan men goed nadenken en kreeg men nieuwe inzichten. Ook kun je heerlijk wegdromen tijdens een wandeling. Ik ben dankbaar voor hoe mijn leven vorm heeft gekregen. Er was een droom…..toeval, geluk, fouten en teleurstellingen, steeds weer opstaan en leren. Mijn droom is uitgekomen”.

Zijn motto: ” succes is 1 x vaker opstaan dan je valt”

Datum: koningsdag 27 april, 11.00 – 12.30 uur
Locatie: Tuinderij Haverkamp, Rodijksweg 5 Deventer
(bij de 5 eiken tussen de twee kolken, oostelijk van de boerderij)
MAXIMAAL 15 DEELNEMERS!
Registreer je gratis via Eventbrite.