Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 13/09/2019
20:00 - 22:00

Locatie
Burgerweeshuis

Disciplines


Wat is een meespeelavond?

Tijdens de meespeelavond staat de deur open voor iedereen die zin heeft om een avondje theatersport. Aangezien er zowel mensen mèt als zonder ervaring samen komen is dat superleuk! Bovendien is er altijd een fantastische trainer die de avond leidt.

Waarom zou ik meedoen?

Laat je als ‘ouwe rot’ verrassen door nieuw talent, of werk juist aan je helicopterview door scenes tot een goede afronding te brengen. Bovendien kun je ook gewoon lekker veel spelen zonder een game helemaal te ontleden. Anders gezegd; theatersport zoals het bedoeld is!

In het bijzonder kun je als nieuwkomer heerlijk kennismaken met acteren zonder script met leuke mensen. In de eerste plaats staat lol voorop! Daarbij hoef je nog niks te weten van theatersport. Wanneer je enthousiast bent geworden ben je zeker welkom bij een van de cursussen.

Wanneer is er een meespeelavond en wat kost dat?

Eens per maand organiseert Deventer Theatersport een meespeelavond op een vrijdagavond van 20:00 uur tot 22:00 uur. Omdat het een laagdrempelige manier is om kennis te maken met theatersport betaal je slechts €10,- voor een avond. Door middel van het inschrijfformulier kun je jezelf aanmelden.