Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 04/09/2019
15:15 - 17:15

Locatie
Muziekhuis Deventer

Disciplines


Kom bij Kinderkoor ZingDing en zing mee tijdens het Dickens Festijn met Dickens Zingt!

Houd je zoon/dochter van zingen en dansen? Zoek je een leerzame, gezellige en leuke hobby voor je kind? Houd je kind van popmuziek en musical en is hij/zij nieuwsgierig naar nieuwe liedjes in vreemde talen? Is het antwoord op deze vragen ‘ja’ kom dan kennismaken bij de gratis proefles op woensdag 4 september 2019.

Kinderkoor ZingDing repeteert elke woensdagmiddag in Muziekhuis Deventer: kinderen uit groep 3 – 5 van 15.15 – 16.15 uur en kinderen uit groep 6 – 8 van 16.15 – 17.15 uur. We zingen veel verschillende soorten liedjes: pop, jazz, musical en liederen uit alle landen van de wereld in verschillende talen. Bij Kinderkoor ZingDing leren kinderen zingen en plezier maken met elkaar. Ze leren de basistechnieken van gezond stemgebruik en ontwikkelen hun gehoor en lijf. We werken een paar keer per jaar toe naar een mooie show vol zang en beweging!

Het koor staat onder leiding van dirigent Annemiek Harreman en pianist Koos Lonis. Check www.kinderkoorzingding.nl voor meer informatie en om je zoon/dochter aan te melden voor de gratis proefles.