Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 27/08/2019
18:00 - 21:30

Locatie
Kunstcircuit Deventer

Disciplines


Heb je wel eens moeite met hoge noten, met harde noten of met het inleven in een song? Dan kun je nu bij Vocal Center Deventer deze unieke workshop boeken. Vocal Essence® is een, door onze ervaren coaches ontwikkelde zeer praktische methodiek, waardoor je je stem zult herkennen en verkennen. Aan het einde van deze workshop zul je meer weten over de mogelijkheden van jouw stem en bijvoorbeeld de hoge noten makkelijker kunnen halen.

DETAILS
Duur: 3,5 uur. Van 18:00 uur tot 21:30 uur.
Locatie: Kunstcircuit Deventer, Keizerstraat 70 Deventer
Kosten: € 50,- excl. btw.

1e deel: interactieve presentatie over de Vocal Essence® zangmethode
2e deel: masterclasses met de deelnemers

In het eerste deel zal coach Nils Westerhoff een presentatie geven over Vocal Essence®, de meest praktische zangmethode in Europa. Hierin zul je leren over de exacte werking van de stem. Met behulp van 5 prioriteiten en 3 stemkarakters. Geen onnodige technische informatie, of lange oefeningen aan de piano, maar vooral handige en essentiële tools die je kunt gebruiken tijdens het zingen. En direct resultaat!

De masterclass houdt in dat er per persoon 15 minuten gewerkt wordt aan een knelpunt waar je in een nummer tegen aan loopt. Dus neem een liedje mee! Met behulp van Vocal Essence® los je het probleem samen met de coach op. We werken met instrumentale/karaoke versies op bijv YouTube, Spotify en Karafun.

Iedereen is welkom. Van beginner tot prof!

Inschrijven kan op https://www.vocalcenter.nl/zangworkshops/vocal-essence-zangtechniek/#contact

NB: Na inschrijving kun je tot twee weken voor de workshop datum kosteloos annuleren.