Proef van kunst, cake & koffie bij Kunstcircuit

tango en balfolk deventerWil jij je voor de zomer nog oriënteren op een nieuwe, creatieve uitdaging? Wees welkom op zaterdag 16 juni 2018 tijdens het Open Huis ‘Kunst, cake en koffie’ van Kunstcircuit Deventer. Van 14.00 tot 16.00 uur kun je ervaringen opdoen met verschillende kunstdisciplines en kennis maken met de docenten die lesgeven aan de Keizerstraat 70.

Je kunt bijvoorbeeld Balfolk en Tango proberen. Eerst is er een open les Balfolk met live muziek van de groep Paracetamol. Monique Gordijn & Paul Pelgröm geven de introductieles. Daarna is er een intro-tangoles met Liesbeth Menken van Tango Abrazo, dé tangodansschool in Deventer.

Tijdens het Open Huis is er voor ieder wat wils; onze aangesloten docenten zijn er voor jong en oud, met kwalitatief aanbod op gebied van muziek, zang, dans, theater, beeldende kunst en yoga. Je kunt al jouw vragen stellen en er zijn verschillende activiteiten en meedoe-lessen. Wil je sfeer proeven of heb je al een heel specifiek creatief doel voor na de zomer? Wees er dan bij! In de foyer zijn verschillende optredens en kun je met een kopje koffie (of iets anders) en een stukje cake lekker ontspannen, naar muziek luisteren en anderen ontmoeten. Genoeg redenen om te komen dus!