Verander je cover foto
Klankverbinding
Verander je cover foto
MuziekBlokfluit / Dwarsfluit
Opgegroeid in Zwitserland, 2012 Klankverbinding gestart. Het vrije spel boeit het meest. De fluit pakken, alle mogelijkheden verkennen een sfeer creëren die bij het moment past.
Deze gebruikersaccountn status is Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen informatie togevoegd op zijn profiel.

Vrije improvisatie, diversiteit, balans bij het bespelen van de dwarsfluit
Muziek
Blokfluit / Dwarsfluit
Voorstad Oost, Les aan huis
Volwassenen, Senioren
Individuele les, Groepsles

Mijn instrument is de dwarsfluit. In de lessen help ik je het vrije spel te ontwikkelen, diversiteit in de klankkleur te vinden, balans te vinden in adem, tonus en toon. Zo voorkom je klachten, ontwikkel en creëer je je eigen muziek en ga je verdiepend werken met je dwarsfluit.
Wil je verschillende mogelijkheden met je fluit ontdekken? Zingen tijdens spelen, beatboxen of de adem als klank gebruiken? Maak een afspraak voor een proefles en verken de mogelijkheden.

Begonnen als Fysiotherapeut hielp ik veel muzikanten die klachten hadden ontwikkeld tijdens het vele repeteren en bespelen van hun instrument. Zelf speel ik vanaf mijn 6de piano en sinds bijna 30 jaar dwarsfluit. De verbinding van de fysieke inspanning en het moeiteloze spel van de muziek is boeiend.
Tijdens mijn concerten zoek ik na verbinding van het instrument, mijn spel en het moment waar mijn muziek toegevoegd wordt.
Ik heb verschillende leeraren gehad, veel autodidactisch geleerd en me verdiept in de methode Lichtenberg. Begonnen met blues en jazz ben ik steeds vrijer gaan spelen. Vrije improvisatie, het zoeken naar een pure natuurlijke klank kleurt mijn spel.

Woensdag, Donderdag, Vrijdag
Nee
0610865961

Neem contact op met deze aanbieder

Wij gebruiken je gegevens alleen om je een e-mail te sturen zoals aangegeven in onze privacy verklaring