Gevonden faciliteiten


Het Theaterschip – Huis voor de Amateurkunst

Mooie, goed geoutilleerde theaterzaal geschikt voor voorstellingen, workshops en (bedrijfs-)presentaties. Gelegen in het Havenkwartier.

Kunstcircuit Deventer – multifunctionele ruimte

Prettige, lichte multifunctionele ruimte voor vergaderingen, workshops of lessen.

Kunstcircuit Deventer – Atelierruimte

Een goed geoutilleerde, lichte ruimte voor beeldende activiteiten, ingericht met watervoorziening, schildersezels, tafels, stoelen en voldoende opbergruimte.

Kunstcircuit Deventer – Danszaal

Ruime danszaal met professionele dansvloer, spiegelwand, barre en kleedkamers (met douche).

Kunstcircuit Deventer – Grote zaal

Mooie, ruime zaal voor diverse activiteiten, zoals band- en koorrepetities, workshops, presentaties en bijeenkomsten. De zaal is berekend op ongeveer 80 personen.

Zaal ‘Blue suede shoes’ Muziekhuis Deventer

Mooie, lichte multifunctionele zaal. Geschikt voor presentaties aan 45 personen publiek of bijvoorbeeld workshops of vergaderingen voor ongeveer 30 personen. Gelegen op de eerste etage van het voormalig Sint Geertruidenziekenhuis.

zaal mood indigo muziekhuis deventer Workshopruimte ‘Mood Indigo’ Muziekhuis Deventer

Een prachtige ruimte voor muzieklessen, workshops of vergaderingen. Gelegen op de eerste etage van het oude Sint Geertruidenziekenhuis. De ruimte is geschikt voor ongeveer 8 personen.

Workshopruimte ‘Red red wine’ Muziekhuis Deventer

Een prachtige ruimte voor muzieklessen, workshops of vergaderingen. Gelegen op de eerste etage van het oude Sint Geertruidenziekenhuis.