In memoriam

Jolande Petit dit de la Roche

Het team van Doen in Deventer is getroffen door een groot verdriet.
Onze lieve collega Jolande Petit dit de la Roche is overleden op 20 mei.

Begin april hoorde Jolande dat ze ernstig ziek was. Na enkele turbulente en zware weken stierf ze omgeven door de liefde en zorg van haar zoon, haar vriend en haar naaste vrienden en familie.

Jolande was een belangrijke spil in ons team, een energieke, ondernemende, eigenzinnige, positieve en gepassioneerde vrouw. Ze was betrokken vanaf het eerste uur en was een belangrijke bindende factor voor ons. Mooie herinneringen koesteren we aan de brainstorm-sessies met de onvergetelijke repen Tony Chocolony die Jolande steevast bijdroeg. Aan de avond waarop we posters en folders verspreidden in de kroegen van Deventer, waarbij we onvermijdelijk wat terrassen meepakten.
Met Jolande was het altijd warm en gezellig.
Haar enthousiasme, vriendelijkheid, humor en liefde werkten aanstekelijk en maakten ons tot een hecht team.


Zelf was ze ervan overtuigd dat het nog niet haar tijd was om te gaan. Het leven bepaalde helaas anders. In haar nalatenschap, de inspirerende energie die Jolande ons gaf zal ze ons, ook in de toekomst, blijven voeden.
We gaan Jolande ontzettend missen als collega en als vriendin.
Op 27 mei hebben we afscheid van haar genomen.

Haar zoon, geliefde, familie, vrienden en naasten wensen we veel sterkte toe met het verwerken van het verlies van Jolande.